andy-for-vidal

Sassoon Professional

Opplev våre produkter spesiellt skreddersydd for din look. Pleier, beskytter og styrker ditt hår.

Sassoon mener at hårperfeksjon starter med perfekte råvarer og at dette sikrer et enestående resultat både innenfor klipp og farge. Sassoon har relansert Sassoon Care, hvor enkelhet møter luksuriøse teknologier, så håret får den perfekte forberedelse.

Ny innovativ og luksuriøs produktvitenskap er basis i alle produktene. Alle shampooer inneholder NeoPrimer teknologien, som grundig renser håret, men samtidig er mild og etterlater håret glansfultt og mykt å ta på. Den nye og gjenoppbyggende HydroFibre teknologien benyttes i de pleiende conditioners og kurer – den gir næring til håret og jevner ut hårstråenes ujevnheter. De fargebeskyttende produktene inneholder Sassoon Intelliprotec teknologien som beskytter farget hår, slik bevarer håret farge, glans og vitalitet.

Produktserien er kategorisert i tre produktgrupper – shampoo, conditioner og kur – tilbyr Sassoon Care flere muligheter for pleiekombinasjoner som kan skreddersys til hvert enkelt behov. Designet er elegant,og produktene har en nydelig, frisk og sofistikert duft.

Menu Title
x